Asiakaskokemuksia

vyöhyketerapeuttisesta vauvahieronnasta:

”Hoidosta oli todella hyötyä vauvan jumeihin – 4 hoitokerran jälkeen muutos oli nähtävissä erityisesti itkuisuuden vähenemisessä ja pään alueen liikkuvuudessa (vauvalla kierokaulaisuutta perätilan vuoksi). Saimme luotasi myös suosituksen käydä tarkistuttamassa vauvan kieli- ja huulijänteet ja kireyttähän niistä löytyikin. Otit meidät joka kerta vastaan lämmöllä ja ammattitaidolla – suuret kiitokset siitä sinulle!”

”Vastaanotto oli lämmin ja ystävällinen. Kyselit perusteellisesti tilanteestamme, annoit vinkkejä. Tuli olo, että haluat oikeasti auttaa. Hoidoistasi oli myös selvästi hyötyä. Vauva oli rauhallisempi ja vatsa toimi paremmin. Voisin ehdottomasti tuoda jatkossakin vauvan sinun hoitoon.” 

”Hoidot olivat miellyttäviä. Ne auttoivat vauvaa nukkumaan ja helpottivat lihasjumeja. Myös vatsan ilmakkuus helpottui aina hoidon jälkeen.”

”Olet lämmin ja sait olon tuntumaan tosi rennoksi. Hoito helpotti pojan syntymästä asti ollutta kehon jäykkyyttä, ja auttoi myös mahavaivojen ja unen kanssa. Hieron poikaa vähän joka ilta, mutta kyllä ajan kanssa tehty kunnon hoito vaikuttaa eri tavalla kropan rentouteen.”

”Hoidoistasi on ollut vauvalle suurta hyötyä, koska käsittelyiden avulla vauva on saanut helpotusta jumeihin ja jäykkyyksiin – vauva on ollut paljon rennompi ja yliojentumiset vähentyneet huomattavasti. Hoitojen jälkeen vauvan itkuisuus on vähentynyt ja ollut muutenkin hyväntuulisempi.” 

Imetysohjauksesta:

 

”Imetysohjaus oli todella hyödyllinen. Sain sinulta hyviä ja konkreettisia ohjeita ja neuvoja myös kotiin, minkä koin tärkeäksi. Asiakaspalvelu oli todella hyvää. Olet luonteva ja otat hyvin huomioon äidin sekä vauvan. Iso suositus!” 

 

Synnytyksen käynnistyshoidosta:

 

 

”Hoito oli hyvä ja tehokas! Hoidon jälkeen samana iltana supistuksen alkoivat voimistua vähitellen. Neljän päivän jälkeen synnytys lähti sitten kunnolla käyntiin ja synnytys eteni hyvin ja hallitusti. Aion seuraavankin lapsen kohdalla käydä samassa hoidossa koska uskon sen auttaneen synnytyksen käynnistymisessä ja itse synnytyksessä. Kiitos! :)”

”Asiakaspalvelu oli kerrassaan lempeää ja empaattista. Synnytyksen käynnistyshoidon jälkeen olo oli kaikinpuolin rennompi, mutta oli mukavaa myös keskustella kiireettömästi ja tunnelmallisessa ympäristössä ammattilaisen kanssa lähestyvästä synnytyksestä. Sinusta huokui rauhallisuus, luottamus ja ammattilaisuus – on siis helppo tulla uudestaan kun vauva-arki sallii ja myös suositella tutuille!”

”Suurin muutos, jonka huomasin, oli SI-nivel-kivun lievittyminen! Tämä helpotti oloa todella paljon ja viimeiset pari päivää raskaudesta meni mukavammin, kun kivut olivat kohtuullisemmat! Kiitos siis siitä!”

 SHIATSU HIERONNASTA: Shiatsun kokonaisvaltainen hoito saa energiat virtaamaan ja olon tasapainottumaan.

”kuin lämmin aalto kulkisi pitkin kehoa”

”Ihana kun tässä hoidossa käydään läpi ihan koko keho”

”Tää oli tosi rentouttavaa ja teki hyvää kropalle ja mielelle”